Vy över spegelblankt vatten

Ett åländskt alternativ med Ömsen och Ålandsbanken

Vi satsar på ett Åland som tror på framtiden. Ett Åland med bra utbildning, starka företag och säkra arbetsplatser. Ett Åland som är starkt lokalt men som tänker globalt.

Vi bakom AX3 – Ålandsbanken och Ömsen Försäkringar ­– är helåländska och stabila företag som funnits länge. Vi har varit med och byggt dagens Åland och vi fortsätter att arbeta för att Åland ska vara ett samhälle med stark välfärd och nöjda invånare. Vi är också viktiga sponsorer för det lokala idrotts- och kulturlivet.

AX3 är ett säkert åländskt alternativ. Bra både för dig och Åland som helhet!

Ålandsbanken

Ålandsbanken grundades 1919 och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för människor och företag som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen har en balansomslutning om 4,7 miljarder euro och har ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, i Finland och Sverige.

Ömsen försäkringar

Oavsett hur gammal du är, hur din livssituation ser ut eller vad du äger kan vi på Ömsen erbjuda dig ett komplett försäkringsskydd. Vi försäkrar dig, ditt hem, saker i din lägenhet, ditt fordon och dina husdjur.

Vi hjälper även dig och din familj om ni blir sjuka eller råkar ut för olycksfall, allt så snabbt och smidigt som möjligt. Ett viktigt arbete för oss är även att medverka i det åländska samhället genom investeringar i åländska företag. Vi har även många fastigheter på Åland där flera är bostadslägenheter och affärslokaler som vi hyr ut.